torstai 2. tammikuuta 2014

Uuden elämäni ensimmäinen viikko

Se on jo melkein lopuillaan! Outoa, aika vaan menee niin nopeasti. Tämä on tosin merkki myös siitä, että aika voi lipua käsistä huomaamatta aivan liian nopeasti. Aika kultaa johon on tartuttava aina kiinni, vanha kiinalainen sanonta.

Ensimmäinen viikko uutta elämää on mennyt ihan hyvin. Ei loistavasti, mutta ihan hyvin. Mutta menin syömään tänään palan suklaata.. voi huoh. Joskus minusta tuntuu, että ihminen joka kirjoittelee tänne on eri kuka valitsee ruuat suuhunsa. Elämä on vaan niin laiffii, mutta yksi kadoksissa oleva itsekuri etsinnässä. Yhden konvehtin söin. Eihän se ole paljon, mutta PERIAATE eikö se nyt mee minunulle perille! Jos jotain päätetään, se myös toteutetaan!

Ruokailut ovat onneksi muuten sujuneet ihan hyvin, sellaista perus mättöä. raejuustoa+ banaania, salaattia+kanaa+krutonkeja, rahkaa+mehukeittoa. Muuta en ole nyt oikeastaan syönyt. Jotenkin on ollu semmonen varrassika olo jolun ja pitkään jatkuneen mässäilyn jälkeen. Ehkä huomenna jotakin muuta välillä...

Liikunta on myös lähteny hyvin käyntiin. Tänään oli sali, ma & ti lenkki ja ke oli välipäivää liikunnasta. Huomenna ois sit yläkropan vuoro. Ihanaa huomata miten liikunta antaa uutta tarmoa!
Kuvat favim.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti