maanantai 27. tammikuuta 2014

flunssa



Lauantai sunnuntai välisenä yönä nousi korkea kuume ja sitä oli koko eilisen päivän, kummallisesti se ei laskenut edes kuumelääkkeellä. Tänä aamuna onneksi kuume oli tiessään eikä sitä ole näkynyt koko päivänä hyvä niin, sillä keskiviikkona minulla on koe ja on aivan pakko mennä kouluun. Tämä päivä lepäilyä ja hieman jos jaksaisi sitten illemmasta opiskella.

En edes viitsi kuvitella milloin pääsen treenille seuraavan kerran. Kouluun teen sellasia liikunta opintoja joiden takia, tarvitsen vielä 4 salikertaa ennen ensiviikon tiistaita. No panic...
että nii... kaksi kertaa voisin kyllä saada hyväksiluettua tilanteeseen vedoten. Will see.

Ruokailut menivät perjantaihin asti ihan hyvin, mutta sitten repsahti. Eilen minulla oli niin huono olo, etten jaksanut edes ajatella mitä söin. Saldo olikin sen mukainen... Ruokailut korvasivat jäätelö ja suklaa. Tämän lisäksi litra tolkulla lämmintä mehua ja c-vitaminoitua mehua. Ei menny ihan niin kuin elokuvissa tää homma nyt.. Pistetään tekosyyksi kuumeilu. Nyt parantelen itteni ihan rauhassa ja kattelen mitä syön, mutta reenaamaan ei ole asiaa varmaankaan kun vasta loppu viikosta. Painopäivitystä huomenna kun eilinen hiilari/sokeri pöhö vähän laskeutuisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti