tiistai 7. tammikuuta 2014

sitä samaa

Tänään kävi tosi hauska juttu, unohdin syödä! Ei kyllä oo varmaan ihan äskön tämmöstä tapahtunu, tuossa puoli seitsemän maissa kun havahduin kauheeseen nälkään tajusin, että olin syönyt viimeksi lounaan. Ihan huvitti itseänikin, pitäävain olla tarkka ettei ruokailu välit veny liian pitkiksi muuten voi käydä köpelösti.

Ainiin perutetaan se eilinen paniikki siitä painosta, iltapaino oli äsken 102,4kg. Eli siis ei mitään katastrofia ollutkaan tapahtunut. Pitäis vaan tajuu ottaa iisimmin. Ja nyt se eilinen glögi kävi ärsyttämään, heti kun tulee jotakin mutkia matkaa niin ei pidä olla vanhasta tottumuksesta luovuttamassa.

Ruokailut on menny aikalailla omalla painollaa ja niin kauan annan niiden mennäkkin kun tulosta syntyy. Olen kuitenkin laihduttanut sen verran useasti, että osaan kyllä syödä terveellisesti jos vain halua löytyy. Ruoka on ollut perus kotiruokaa. Aamulla prodepirtelö,koululounas,iltaruokana jokin salaatti tai vastaava ja sit illalla jotakin vähän kevyempää smoothie tms.

Liikunta sujuu siinä omalla painollaan. Mulla ei ole oikeastaan ikinä ollut mitään ongelmia sen suhteen. Oon oikeastaan aina liikkunu suhteellisen säännöllisesti sen kolme kertaa viikossa, nyt pyrin noin viiteen. Tänään kävin interval-lenkin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti