maanantai 20. tammikuuta 2014

Nyt rikotaan rajoja!

Eikä pelkästään henkisellä puolella vaan myös vaa`an näkökulmast,! Se päjäytti mulle tänään lukemat 99.6kg! Tää oli tosi iso henkinen rajapyykki, kun paino on kaksinumeroinen! Ja sitä se tulee olemaan jatkossakin, jos se vain on minusta kiinni ja sehän on. Tammikuun tavoitteeseen olisi vielä 3,7kg ja kaksiviikkoa aikaa, eli se tekee 1.85kg/viikko. Ei lainkaan mahdoton, mutta todella haastavaa. Tosin paino näin alussa tippuukin reipasta tahtia ja aijon nyt ottaa tästä alun huumasta kaiken irti ;) Tammikuun jälkeen aijon laskennallisesti vakauttaa painonlaskun noin kiloon per viikko.

Viimeviiko meni ihan ok:sti. Mitä nyt en osaa pitää turpaani kiinni herkuilta -_- Viikon nami saldo on 4. Muuten ruokailut ovat menneet ihan mallikkaasti. Sillä samalla linjalla niin kuin tähänkin asti. Muuten mulla ei ole mitään ongelmaa. Periaatteessahan en kiellä itseltäni mitään muuta kun nuo herkut. Ja ei kovin onnistuneesti. Jopa niiiiiiin iiiihanaa kalori-energia pommia kuin lasangnea sain perjantaina mussutella ja voikun se oli hyvää! Yhtään ei etes haitannu, että annos oli noin kuusi kertaa pienempi kuin yleensä. Aika nopeasti sitä oppii tavoille :P

Viimeviikolla liikuntaa tuli yhteensä 10 tuntia ja kaloreita paloi 3665kacl. Liikunta on vaan se juttu! Ja siitä en tuu luopumaan koskaan, se on aika jännää vaikka joskus on ollut ns. Mättökausia ja paino on noussut silti olen liikkunut vähintään se 3krt/vko ja sitä ei välttämättä tällä minun ruhollani uskoisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti