keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

dieetti pysyvänä muutoksena?

Tänään minulla heräili ajatuksia miten dieetti tulee olemaan osa pysyvää elämäntapaani. Vastaus oli yksinkertaisesti EI MITENKÄÄN. En todellakaan halua toistaa aijempia virheitä koostaa dieetistä pysyvää elämän tapaa. Haluan rakentaa elämäntavan jolla paino laskee, kroppa kiinteytyy ja olotila kevenee. Ennenkaikkea se henkinen puoli se on tärkein. En nykyäänkään ole tyytymätön itseeni, enkä inhoa varsinaisesti vartaloani. En kuitenkaan pidä siitä, en halua olla se lihava ihminen.

Viimepäivinä leiriolosuhteissa aikaa varsinaiselle itsensä tutkailulle ei ole oikein ollut. Ja heti kun sitä saa pomppaa tuhat ja yksi asiaa mieleen. Tajusin juuri, että olen ihminen joka todellakin viihtyy omissa oloissaan aina välillä.

Ruokailut ovat menneet ihan ok. Täydellisesti ne ei täällä oikein voi mennäkkään, mutta tarpeeksi hyvin kuitenkin. Eilen tein puolentunnin juoksu+lihaskuntotreenin ja tänään kävin 45minuutin aamulenkillä puolikuuden aikaan. :D olotila on hyvä ja fiilis ok ainoa iiiso miinus siitä etten oikein saa nukutuksi täällä ja herään just jossain viiden jälkeen vaikka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti